Бърза поръчка
0896 39 39 55
Мултимедиен Плеър с Ultra HD 4K резолюция Android media palyer M8

Мултимедиен Плеър с Ultra HD 4K резолюция Android media palyer M8

Код на продуктаUltra HD 4K Player
НаличностВ наличност
  • 249,00лв

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ
0896 39 39 55
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

M8 е иновативен мултимедиен център, базиран на Android 4.4 ОС. Устройството съчетава в едно мултимедиен плеър и Android ТV box.

 

Технически характеристики


- Работи под Android 4.4 ОС

- Поддържа най-популярния и световно признат мултимедиен хъб XBMC

- Поддържа най-разпространените мултимедийни файлове

- Възпроизвежда видео с резолюция до 4K

- Поддържа Miracast, DLNA и AirPlay

- Вграден WiFi модул за безжичен достъп до домашната мрежа

 

Мултимедийният хъб M8 впечатлява с компактни размери. Мощният хардуер е побран в  елегантно тяло с размери 12,9 x 12,9 см. и височина едва 2,8 см. Дизайнът е изключително опростен и изчистен. Корпусът на плеъра е изцяло пластмасов, като горният и долният панел са матови. Страничният лъскъв кант придава завършен елегантен вид на устройството.

Върху предния панел е разположен триъгълен LED индикатор, който свети в синьо, когато M8 е в режим на работа.

Интерфейсите са разположени на задния панел на устройството. Важна характеристика, която не се среща при всички медия хъбове от този клас, е наличието на SPDIF оптичен аудио изход. M8 е оборудван и с 2 бр. USB 2.0, 1 бр. HDMI изход, 1 бр. комбиниран AV вход и Ethernet вход. На страничния панел разполагате и с четец за MMC/SD флаш карти.

Благодарение на използваните енергоефективни компоненти, плеърът не се нуждае от специален охлаждащ модул. Това е причината както за компактните размери на устройството, така и за абсолютно безшумната му работа. За да се гарантира максимално добро охлаждане, тялото на M8 е повдигнато на 4 неплъзгащи се крачета, а долният му панел е с множество вентилиращи отвори.

 

Многофункционално дистанционно управление с елегантен дизайн


Управлявайте M8 с удобното дистанционно управление включено в комплекта. Дистанционното е малко, леко и с ергономичен дизайн, което го прави лесно за употреба както с лява така и с дясна ръка. Снабдено е с бутони за бърз достъп до най-използваните функции, включително бутон, който отваря директно уеб браузъра. Работоният обхват на дистанционното управление е 6 м.

 

Mултимедиен плеър и Android TV Box в едно


Ако кажем, че M8 е мултимедиен плеър, няма да е достатъчно. На практика устройството е мини компютър, специално конфигуриран за възпроизвеждане на мултимедийно съдържание с изключително високо качество. M8 е с инсталирана операционна система Android 4.4 със специален потребителски интерфейс. Това Ви дава неограничен достъп до всички програми, приложения и функции, предлагани от операционната система, включително достъп до Google Play.

 

M8 е с предварително инсталиран XBMC - най-популярният и използван медиен хъб. Чрез него имате достъп до безплатно съдържание онлайн, VOD (видео при поискване), онлайн ТВ канали и радио станции.

 

M8 поддържа по-голямата част от актуалните видео и аудио кодеци и възпроизвежда видео съдържание с резолюция до 4K (1080px2).

 

Мощна хардуерна конфигурация


Оптималното съчетание на четириядрения ARM Cortex A9 процесор с осемядрения графичен чип Mali-450 максимизира ефективността на процесите и гарантира гладко възпроизвеждане на мултимедийно съдържание с висока резолюция до 4K.

 


Видео на продукта

 
  • OTT M8 4K Andr...
    http://www.redferret.net/?p=44959 .We test out this superb new...
  • Android M8 Qua...
    This is a look at the Android M8 Quad Core Mini PC TV Box. Mor...

Гаранционен срок: 24 МЕСЕЦА

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.